Kroužek Go Alfa v Pardubicích

Kroužek deskové hry Go pro žáky od 3. - 9. třídy základních škol. Pravidelné schůzky jsou v úterý od 15,30 do 17,00 hodin.

Úterý, leden 17, 2006

2. díl Hikaru no Go

Ahoj, tak dnešní kroužek jsme se dívali na 2. díl Hikaru no Go. Pak se hrál turnaj trochu jiného stylu, neboť jsme neměli tolik času. Vítězové prvních partií postupovali do finále a tyto partie jsme pak já, Ester a Ápa zaznamenali do počítače. Po partii jsme si řekli, co by bylo asi lepší udělat. Vítězem turnaje se stala Kája, druhá byla Týnka, třetí Ápa.
ahoj chejník

Úterý, leden 10, 2006

9. kolo turnaje

Ahoj, tak dnes se hrál turnaj. Vítězem se stala Kája, na druhém místě skončila Natálka a třetí místo vybojovala Ápa. Podrobnosti najdete zde. Mějte se hezky ahoj

Úterý, leden 03, 2006

8 kolo turnaje Alfa

Ahoj přátelé. Tak dnes se hrálo 8. kolo turnaje Alfa. Hrálo se pět kol; handikepové partie na 13x13. Bojovalo se o hmotné ceny a uhrání si tříd. Celkové umístění, tabulku, výsledky všech partií, pravidla turnaje najdete jako pdf stránku zde :). Mohu prozradit, že turnaj vyhrála Kája, na druhém místě skončila Ápa (veliká radost) a na třetím místě skončila Týnka. Ke konci hodiny jsme si ještě povídali o tazích s Týnkou a Kájou. Ostatní odpočívali po náročném turnaji :) Tak zase příště ahoj ahoj :)