Kroužek Go Alfa v Pardubicích

Kroužek deskové hry Go pro žáky od 3. - 9. třídy základních škol. Pravidelné schůzky jsou v úterý od 15,30 do 17,00 hodin.

Úterý, listopad 29, 2005

4. turnaj

Ahoj, tak dnes se hrál turnaj a také se řešili problémy na počítači - sledoval se čas a procenta úspěšnosti. Všem se dařilo. Nejvíce řešení na počítači bavilo Ester s Ápou a pěkně se střídali - velká pochvala. Na konci hodiny jsme si pak zahráli Rengo - já s Jankou proti Týnce a Káje. Byla to velká legrace :). Tak brzy ahoj

Rating hráčů - Týnka uhrála 2 třídy (40 kyu), Janka (47 kyu) a Kája (40 kyu) 1 třídu.

Úterý, listopad 22, 2005

A přišla zima ... :)

Ahoj, tak dnes přišli všichni, paráda. Hrálo se tedy pět kol turnaje, z něhož vyšla vítězně Týnka (gratulujeme :) ) a na druhém místě skončila Kája (také gratulace :) ). Každý si zkusil vyřešit jednoduché a složité problémy a také tsumego. Velkou pochvalu si zaslouží Janka - velmi dobře jí jde čtení situací. Tak brzy na viděnou ahoj


ps. Rating goistů - Kája (41 kyu), Týnka (42 kyu), Ápa (45 kyu), Janka (48 kyu), Ester (48 kyu)

Úterý, listopad 15, 2005

Podzimní setkání

Ahoj, tak dnes chyběla Janka, jinak všichni tu. Hrál se turnaj, druhé kolo. Ápa s Ester také řešili malé úkoly (a moc jim to šlo). Zde jsou výsledky. Zase ahoj :)

Úterý, listopad 08, 2005

1. kolo turnaje Alfa

Ahoj, tak dnes jsme se sešli - Kája, Ápa, Janka, Ester a já. Týnka chyběla. Hrál se turnaj - každý s každým, rovné partie na 13x13. Zde je tabulka s výsledky a celkové umístění. Kája s Jankou řešili také tsumego. Ester s Ápou sehráli také první svou hru na 19x19 a skončili rozdílem 6,5 bodu, výborně !!!Vítěz - Kája (zisk dvou tříd, tedy 44 kyu)
Druhé místo - Janka (zisk jedné třídy, 48 kyu)
Třetí místo - Ester
Čtvrté místo - Ápa
Páté místo - (Týnka chyběla)

ahoj ahoj chejník

Úterý, listopad 01, 2005

5. schůzka úterní :)


Ahoj, vítám nového člena kroužku Janu. Ahoj :). Je to príma. Dnes jsme se střídali vždy po několika partiích, takže si každý zahrál s každým. Týnka, Kája, Ápa, Ester, Jana a já. Je to skvělé, neboť všichni již začali hrát na 13x13 na území. Kája s Týnkou hráli několik partií na 19x19. Ápa s Ester udělali obrovský pokrok, gratuluji :). A Janě to jde dobře :), paráda. Těším se na další setkání ahoj chejník ps. zde je jedno tsumego (problémy života a smrti). Zkuste si ho vyřešit. Na tahu je černý a má zničit bílého skupinu (vypíchnout oči). Řešení naleznete po kliknutí na obrázek.